Українець у команді Ілона Маска, засновника SpaceX

Освоєння космосу та виготовлення швидких і потужних електромобілів – це дві галузі, в яких прославився американський винахідник Ілон Маск. В його компаніях працюють найкращі спеціалісти з усіх куточків світу. Тепер серед них є і українці.

Кар’єрний шлях

Володимир Карпінський, кандидат технічних наук у галузі комп’ютерних систем, що родом із Західної України, вже понад 15 років працює за кордоном, зокрема в Англії. А нещодавно він став частиною команди Tesla Gigafactory, що у Німеччині. Це новий завод, який буде виробляти акумулятори та силові агрегати для використання в автомобілях Tesla. Завод, як очікується, запрацює з повною потужністю в липні 2021 року.

Тепер українець є частиною команди всесвітньо відомого винахідника та інженера Ілона Маска, засновника SpaceX, PayPal, Neuralink та The Boring Company, генерального директора та голови правління Tesla Inc.

Нещодавно Володимир мав можливість особисто зустрітися з виконавчим директором Tesla Маск під час його робочого візиту до Грюнхайде (Берлін-Бранденбург), де знаходиться завод.

Поділитися в соц. мережах

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: